Side 53 af 60 FørsteFørste ... 31833435152535455 ... SenesteSeneste
Viser resultater 521 til 530 af 599
  1. #521

    Tilmeldingsdato
    Jul 2012
    Indlæg
    11

    Standard

    Tak for et meget uddybende svar, det var lige den info jeg søgte.

  2. #522
    Romersk Bosætter
    Tilmeldingsdato
    May 2010
    Indlæg
    212

    Standard

    Et par eksempler:

    Der skal bruges 20-28 katapulter for at fjerne 2 bygninger i trin 10
    Der skal bruges 72-106 katapulter for at fjerne 2 bygninger i trin 20.

    Det præcise antal afhænger af katapulternes opgradering i smedjen.

    Angående rambukke så er det en god tommelfingerregel, at antallet bør være ca 10% af antallet af fodtropper (sværd/økser/imperianere).

  3. #523
    Spydkæmper
    Tilmeldingsdato
    Jan 2010
    Indlæg
    894

    Standard

    Man kan sige at når du op og har 2000 Rambukke, så behøver du ikke flere rambukke. men altid godt at have lidt i baghånden hvis nu man taber kampen. Når man er en spiller i den store klasse, bygger man Fodfolk/heste/rambukke og katapulter hele tiden. uden at stoppe. og så bliver talene ofte meget forskellige hvor mange af de forskellige tropper man får, når man sammen ligner mellem de forskellige racer
    S3 3runde: Apollon senere Spilop KS/ SHIT (Tabt)
    S2 4runde: Apollon Cirkus (Tabt)
    S5 3runde: The Believer DLA (Vundet)
    S4 4runde: Hr.Bjørn Offline (som dual) Vundet
    S3 5runde: Emma Watson FF Vundet
    Nuværende Speed: Dual på Snake.
    Finale Serveren: Le Fix

  4. #524
    Rambuk
    Tilmeldingsdato
    Dec 2010
    Indlæg
    377

    Standard

    Når der bygges konstant, skal man huske, at man ikke kan bygge bukke og katapulter samtidig. Det er her, man må prioritere: Hvor stor en del skal være bukke; hvor stor en del skal være katapulter? Og her er et godt fingerprej at bygge til ca. 8-10% bukke i forhold til fodfolk.

  5. #525
    Høvding P3nnyw1se's Avatar
    Tilmeldingsdato
    Apr 2009
    Indlæg
    768

    Standard

    er T4 samme som for et år siden eller er der kommet nogle nævneværdige ændringer?
    COMX 2006: P3nnyw1se - Dacia (Dacia) Won
    COMX 2007: P3nnyw1se - Dacia (Dacia) Won
    DK2 2006: P3nnyw1se - F| Won
    WC Teamserver 2010: P3nnyw1se - Denmark Won
    DKX 1: P3nnyw1se - BoBx (GGG/BoBx) Won
    DKX 2: P3nnyw1se - THEO (VET) Lost
    DKX 3: P3nnyw1se - xDl (xDl) Lost

    DKX 4: Moss - Gambit (Gambit) Won
    DKX 5: P3nnyw1se - RW/BW (Kingdom) Won
    DKX 6: Markallan - H (PUG) Won
    DKX 7: Teuton
    DKX 8: Jack
    DK1: P3nnyw1se - Nuts (Nuts/NWA) Won

  6. #526
    Sværdkæmper
    Tilmeldingsdato
    Oct 2009
    Indlæg
    513

    Standard

    Citat Oprindeligt Skrevet af P3nnyw1se Vis Indlæg
    er T4 samme som for et år siden eller er der kommet nogle nævneværdige ændringer?
    er helt det samme p3nny

  7. #527
    Slange
    Tilmeldingsdato
    Sep 2007
    Indlæg
    39

    Standard

    Virker artefakter i Natarbyer inden man erobrer dem ?

  8. #528
    Supporter Stine's Avatar
    Tilmeldingsdato
    Sep 2011
    Indlæg
    113

    Standard

    En måned efter at artefakterne er indsat på en server, vil alle artefakter der stadig ejes af natarene blive aktive og give deres effektbonus til den givne natarlandsby.

    Indtil da er natarejede artefakter inaktive

    Har du et spørgsmål? Du kan finde svaret her: T4 Answers
    Nyttige links: Spilleregler, Forumregler, Server Status, Changelog og Hall of Fame.

    Medlemmer af Travian-Teamet arbejder på frivillig basis og er derfor ikke tilgængelige 24 timer i døgnet.

  9. #529
    Edderkop
    Tilmeldingsdato
    Aug 2009
    Indlæg
    22

    Standard

    Spørgsmål om store/unikke artefakter:
    Har et unikt artefakt. Påtænker at overtage en by hvor der står et stort.
    Jeg formoder at kun 1 kan være aktivt, er det det ældste, det nyeste eller kan begge aktiveres?
    Mvh
    ZZZ
    Tidligere profiler:
    ZZZ
    Ploven
    Traktor

  10. #530
    Theutaterlyn
    Tilmeldingsdato
    Jan 2009
    Indlæg
    573

    Standard

    Citat Oprindeligt Skrevet af ZZZ Vis Indlæg
    Spørgsmål om store/unikke artefakter:
    Har et unikt artefakt. Påtænker at overtage en by hvor der står et stort.
    Jeg formoder at kun 1 kan være aktivt, er det det ældste, det nyeste eller kan begge aktiveres?
    Mvh
    ZZZ
    Det er kun muligt at have 1 stort/unikt og 2 små artefakter aktive af gangen

    Hvis du overtager en by med et artefakt, som går over denne grænse, så vil det være det ældste artefakt, som bliver aktivt, hvilket med andre ord betyder, at det overtagede artefakt forbliver inaktivt. Hvis det gamle artefakt herefter rykkes, så vil det blive placeret sidst i køen

Side 53 af 60 FørsteFørste ... 31833435152535455 ... SenesteSeneste

Regler for Indlæg

  • Du kan ikke oprette nye tråde
  • Du kan ikke besvare indlæg
  • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
  • Du kan ikke ændre dine indlæg
  •